Čerstvá fileta
s kožou
Čerstvá fileta s kožou je určená pre kulinárov a pre labužníkov, ktorí vyhľadávajú rybie špeciality. Príprava filety s kožou je jednoduchá a rýchla. Zaručí zachovanie rybej šťavnatej chute, ktorá sa skrýva pod kožou. Po upečení alebo grilovaní sa koža dá ľahko dať dole.

Značka kvality 2. stupeň
Značka kvality symbolizuje slovenské, kvalitné produkty. Podporuje domácu produkciu a spotrebiteľom dáva istotu pri nákupe. O udelení rozhoduje odborná komisia, ktorá hodnotí kvalitu a bezpečnosť.

Dekrét o udelení
Značky kvality
Dostupnosť produktu
- YEME plnochutné potraviny, BA
- Ertel mäsiarstvo, PD
- podľa individuálneho dopytu
Recepty z filety sumčeka s kožou
03
feb
Filet zo sumčeka afrického s cuketovo paradajkovým ragú (pre 2 osoby)
-
Posted by
Sumcek
🔥 Filet zo sumčeka afrického s cuketovo-paradajkovým ragú 🔥
Šťavnatý filet opečený na bylinkovom masle, doplnený o lahodné ragú z cukety, cherry paradajok a bazalky. Rýchly, zdravý a neodolateľný recept! 🍽️