Pitvaná ryba
bez hlavy
Rýchla, chutná a zdravá voľba pre každého, kto si trúfa na vlastnú prípravu ryby. Táto slovenská ryba
je takmer bez kostí, čo uľahčuje jej prípravu a konzumáciu. Pripraviť si ju môžete pečením v rúre,
grilovaním alebo filetovaním. Je ideálna aj ako základ do tradičného halászlé.

Tento produkt je hlavne pre tých, ktorí si trúfajú pripraviť rybu sami. Fantázii sa medze nekladú a práve pre tieto príležitosti je naša ryba ako stvorená. Môžete ju upiecť v trúbe, môžete ju filetovať, alebo ako prílohu do Halászlé.
Balenie
- Retailové balenie – jednotlivo vákuovo balené filety
- Gastro balenie
Značka kvality 1. stupeň
Značka kvality symbolizuje slovenské, kvalitné produkty. Podporuje domácu produkciu a spotrebiteľom dáva istotu pri nákupe. O udelení rozhoduje odborná komisia, ktorá hodnotí kvalitu a bezpečnosť.

Dekrét o udelení
Značky kvality
Dostupnosť produktu
- Kaufland,
- LIDL
Recepty zo sumčeka bez hlavy
Pečený sumček so zeleninou a bylinkami
-
Posted by
Sumcek