Čerstvá fileta
s kožou

Čerstvá fileta s kožou je určená pre kulinárov a pre labužníkov, ktorí vyhľadávajú rybie špeciality. Príprava filety s kožou je jednoduchá a rýchla. Zaručí zachovanie rybej šťavnatej chute, ktorá sa skrýva pod kožou. Po upečení alebo grilovaní sa koža dá ľahko dať dole.

Po dodržaní správneho postupu pri príprave sa fileta nevysuší a pri upečení do chrumkava chutí
výborne. Lahodné, šťavnaté mäso s vysokým obsahom bielkovín má povesť kulinárskej špeciality.

Balenie

- Retailové balenie – jednotlivo vákuovo balené filety
- Gastro balenie

Značka kvality 2. stupeň

Značka kvality symbolizuje slovenské, kvalitné produkty. Podporuje domácu produkciu a spotrebiteľom dáva istotu pri nákupe. O udelení rozhoduje odborná komisia, ktorá hodnotí kvalitu a bezpečnosť.

Dekrét o udelení
Značky kvality

Dostupnosť produktu

  • YEME plnochutné potraviny, BA
  • Ertel mäsiarstvo, PD
  • podľa individuálneho dopytu

Recepty z filety sumčeka s kožou